23.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΣτον ¨αέρα¨ η μεταφορά μαθητών της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου λόγω άρνησης του...

Στον ¨αέρα¨ η μεταφορά μαθητών της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου λόγω άρνησης του ιδιώτη – μεταφορέα της Περιφέρειας. Παρέμβαση Δ. Κιούση για άμεση λύση.

Ημερομηνία:

Πληθαίνουν τα κρούσματα ιδιωτών που παρ’ ότι έχουν συνάψει συμβάσεις έργου με την Περιφέρεια για την μεταφορά μαθητών με τουριστικά λεωφορεία, ωστόσο για διάφορους λόγους αθετούν τη συμφωνία με αποτέλεσμα δεκάδες μικροί μαθητές σε αρκετές περιοχές της Αττικής να βρίσκονται ξαφνικά χωρίς τη δυνατότητα απρόσκοπτης μεταφοράς στα σχολεία. Κάτι ανάλογο συνέβη στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεση παρέμβαση του Δημάρχου Κρωπίας Δημήτρη Κιούση για την επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος που προέκυψε ξαφνικά και απασχολεί γονείς και μαθητές της περιοχής. Όπως έγινε γνωστό το θέμα βρίσκεται στο στάδιο της επίλυσης με τον Δήμαρχο Κρωπίας, Δ. Κιούση να βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Νίκο Πέππα.

Από την πλευρά του ο Δήμος Κρωπίας επισημαίνει ότι:  «Η αρμοδιότητα μεταφοράς μαθητών ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής. Ο Δήμαρχος Κρωπίας με ιδιαίτερη ευαισθησία ασχολήθηκε και όπως έδωσε λύση για τη μεταφορά των μαθητών του Γυμνασίου Κιτσίου έτσι και τώρα έπραξε τα δέοντα για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας.  Απομένουν ορισμένες τυπικές διαδικασίες και σύντομα, πιστεύουμε, θα έχουμε λύση στο πρόβλημα!» 

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img