18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚοινωνία – ΈγκλημαΚΑΛΥΒΙΑ: Συνελήφθη οδηγός μισθωμένου σχολικού λεωφορείου γιατί ήταν χωρίς δίπλωμα. Μετέφερε 40...

ΚΑΛΥΒΙΑ: Συνελήφθη οδηγός μισθωμένου σχολικού λεωφορείου γιατί ήταν χωρίς δίπλωμα. Μετέφερε 40 μαθητές – Είχε ξανα-συλληφθεί για μέθη και επικίνδυνη οδήγηση  

Ημερομηνία:

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χθες το μεσημέρι της Τρίτης στα Καλύβια, από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, 66χρονος για οδήγηση χωρίς την απαιτούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο 66χρονος εντοπίστηκε από την τροχαία έξω από μεγάλο σχολικό συγκρότημα στα Καλύβια, να οδηγεί λεωφορείο ιδιοκτησίας του, έχοντας ως επιβάτες περί τους 40 μαθητές.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 66χρονος οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, έπειτα από παράβαση που του είχε βεβαιωθεί και είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ, επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και εξύβριση.

Στη συνέχεια, το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, οι μαθητές αποβιβάστηκαν και το δρομολόγιο επιστροφής τους πραγματοποιήθηκε από έτερα λεωφορεία.

Ο 66χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img