17.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTop StoryΑδίστακτος κακοποιός κόλλησε το πιστόλι στο κεφάλι υπαλλήλου για να ληστέψει σούπερ...

Αδίστακτος κακοποιός κόλλησε το πιστόλι στο κεφάλι υπαλλήλου για να ληστέψει σούπερ μάρκετ στο Π. Φάληρο! Ξέφυγε η εγκληματικότητα – Βίντεο σοκ

Ημερομηνία:

Του Βάιου Σύρρου

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την ληστεία που έγινε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Attica Press News φαίνεται ο ληστής να εισβάλει στο σούπερ μάρκετ με το κράνος, κρατώντας πιστόλι. Ορμάει στην τρομοκρατημένη υπάλληλο, με το ένα χέρι την αρπάζει από τα ρούχα, κολλάει το πιστόλι στο κεφάλι της και την σπρώχνει προς το ταμείο. Η τρομοκρατημένη γυναίκα προσπαθεί να αντιδράσει και ο ληστής δεν διστάζει να την χτυπήσει ζητώντας να του δώσει τα χρήματα από το ταμείο. Εκείνη τη στιγμή όμως εμφανίζεται από το βάθος του καταστήματος ο ιδιοκτήτης ο οποίο βρισκόταν στο γραφείο και είδε τη ληστεία από την κάμερα ασφαλείας.

Όπως είπε στο Attica Press News άρχισε να ουρλιάζει για να τρομοκρατήσει τον κακοποιό κρατώντας μάλιστα στα χέρια και ένα γυάλινο βάζο που άρπαξε από το ράφι. Ο ληστής φαίνεται ότι αιφνιδιάστηκε και το έβαλε στα πόδια. Ανέβηκε στη μηχανή που είχε αφήσει έξω από την πόρτα του καταστήματος και προσπάθησε να διαφύγει αλλά λίγα στενά παρακάτω συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Παράτησε το μηχανάκι και το κράνος και το έβαλε στα πόδια. Όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης ελάχιστα λεπτά πριν τη ληστεία το κατάστημα είχε κόσμο και όπως εκτιμά ο κακοποιός παραφύλαγε σε κοντινή απόσταση περιμένοντας να φύγει και ο τελευταίος πελάτης. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά η περιοχή γέμισε με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο αδίστακτος κακοποιός.

Σχετικά Άρθρα

Υποδοχή Ολυμπιακής Φλόγας στο Σούνιο: Μεγάλη συγκίνηση και δέος για τους παρευρισκόμενους

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της Ολυμπιακής φλόγας...

Στο Κορωπί ο Υπ. Επικρατείας Μάκης Βορίδης, για υποστελέχωση – έλλειψη πόρων – μόλυνση αεροδρομίου – εγκληματικότητα – αποψιλώσεις

https://www.youtube.com/watch?v=UJfLwO5BNIA Ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτριο Κιούση και...

Εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητών και Συλλόγων στη ¨Γιορτή Αθλητισμού¨ στο Κορωπί

https://www.youtube.com/watch?v=2GA7L79XQ3s Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή αθλητών στην μεγάλη γιορτή που...

Άλογα Υμηττού: Δρομολογείται λύση από Δ. Κρωπίας – Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και “Help Horses Ymittos”

Καθοριστικό βήμα για την δρομολόγηση ουσιαστικής όσο και οριστικής...

Τελευταία Άρθρα

spot_img