17.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTop StoryΕντυπωσιακή συμμετοχή αθλητών και Συλλόγων στη ¨Γιορτή Αθλητισμού¨ στο Κορωπί

Εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητών και Συλλόγων στη ¨Γιορτή Αθλητισμού¨ στο Κορωπί

Ημερομηνία:

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή αθλητών στην μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Κρωπίας και διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο «Γ.Σ Παπασιδέρης», με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη & την Ειρήνη”.

Δεκάδες μικροί αλλά και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν ενεργά στους Συλλόγους και τα Σωματεία του Δήμου Κρωπίας, έδωσαν με την ενεργό παρουσία τους ξεκάθαρο όσο και αισιόδοξο μήνυμα για την περαιτέρω ανάπτυξη και τον μέλλον του Αθλητισμού στην πόλη τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της πόλης με διεθνείς διακρίσεις, καθώς και το σύνολο των Αθλητικών Σωματείων και Συλλόγων που συμβάλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη του αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Δημήτριος Κιούσης επέδωσε τιμητική πλακέτα και στην Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κα. Βίκυ Καβαλλάρη για την συμβολή της Περιφέρειας Αττικής όσο και της ιδίας στην ανάπτυξη του Πολιτισμού και Αθλητισμού στην περιοχή των Μεσογείων.

Η ¨Γιορτή Αθλητισμού¨ σχεδιάστηκε από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Αθλητικών Υποδομών κ. Σπύρο Λάμπρου, με την αμέριστη βοήθεια των αιρετών του Δήμου Κρωπίας αλλά και των Διοικητικών υπαλλήλων και της Πολιτικής Προστασίας. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η συμμετοχή χορηγών που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Σχετικά Άρθρα

Στο Κορωπί ο Υπ. Επικρατείας Μάκης Βορίδης, για υποστελέχωση – έλλειψη πόρων – μόλυνση αεροδρομίου – εγκληματικότητα – αποψιλώσεις

https://www.youtube.com/watch?v=UJfLwO5BNIA Ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτριο Κιούση και...

Άλογα Υμηττού: Δρομολογείται λύση από Δ. Κρωπίας – Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και “Help Horses Ymittos”

Καθοριστικό βήμα για την δρομολόγηση ουσιαστικής όσο και οριστικής...

Τελευταία Άρθρα

spot_img