14.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΣύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου: Ημερίδα – Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών για στήριξη στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου: Ημερίδα – Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών για στήριξη στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

Ημερομηνία:

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου συνεχίζει τις πολιτιστικές του δράσεις και σε συνδυασμό με τις πρωτοβουλίες του για φιλανθρωπικό έργο, διοργάνωσε  Ημερίδα – Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών με θέμα : «Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ», με την «Βιωματική» Χοροδιδάσκαλο Χριστιάνα Κατσαρού. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 14/5/23 και ώρα 11:00 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον από πλήθος κόσμου, χορευτές και θεατές.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου μέσω αυτής της δράσης στήριξε την «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» , δεδομένου ότι στην είσοδο του χώρου της εκδήλωσης υπήρχε κουμπαράς και εκπρόσωπος από το ίδρυμα «Γαλιλαία», όπου οι συμμετέχοντες μπορούσαν να συμβάλουν οικονομικά υπέρ του ιδρύματος (αν και εφόσον το επιθυμούσαν).

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κος Γρίβας Θεόδωρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Ντούνης Σταμάτιος  και Τσόγκας Φώτης.

Ευχαριστούμε θερμά την «Βιωματική» χοροδιδάσκαλο Χριστιάνα Κατσαρού για την  αφιλοκερδή προσφορά της στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Η Χριστιάνα Κατσαρού με την καλή της διάθεση, τους όμορφους Ικαριώτικους σκοπούς και τις γνώσεις της στην παράδοση της Ικαρίας, πραγματικά «ξεσήκωσε»  χορευτές και θεατές.

Επίσης, ευχαριστούμε  την δημοτική αρχή για την παραχώρηση του χώρου , αλλα και τους εθελοντές μας που βρίσκονται πάντα κοντά στον σύλλογο και βοήθησαν για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

     

     

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img