20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΚορωπί: «Λευκή Νύχτα» με ANASTASIA, άφθονη διασκέδαση και πολλά – πολλά παιχνίδια....

Κορωπί: «Λευκή Νύχτα» με ANASTASIA, άφθονη διασκέδαση και πολλά – πολλά παιχνίδια. Εξαιρετική πρωτοβουλία για την ενδυνάμωση του εμπορικού κόσμου της πόλης

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης προσκαλεί στην «Λευκή Νύχτα», την καθιερωμένη εορτή της εμπορικής αγοράς Κορωπίου, σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Κορωπίου (ΕΕΒΕΚ), την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 από τις 6 το απόγευμα και μετά. Η διοργάνωση περιλαμβάνει πολλά δρώμενα, συναυλίες, θεατρική παράσταση, επιδείξεις αθλητικών συλλόγων και ομάδων χορού, εκπτωτικές προσφορές της εμπορικής αγοράς.

Στη δήλωσή του αναφέρεται στο μεγάλο έργο ανάπλασης του κέντρου της πόλης του Κορωπίου, όλης της κεντρικής λεωφόρου και της οδού Κύπρου που θα αναβαθμίσει λειτουργικά και αισθητικά την πόλη, θα αναδείξει την εμπορική αγορά, θα δημιουργήσει νέες συνθήκες για το εμπόριο της πόλης. Όπως είπε, έχουμε ηθική υποχρέωση να φτιάξουμε αυτό το έργο μετά από πολλές δεκαετίες χωρίς έργα ανάπλασης. Ο κ.Κιούσης ενημέρωσε για τα έργα κοινής ωφέλειας που θα προηγηθούν, των οπτικών ινών και της υπογειοποίησης δικτύου ρεύματος, ζήτησε υπομονή για την υλοποίηση των έργων αυτών και την κατανόηση των πολιτών τους επόμενους μήνες. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό και καλαίσθητο όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img