21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑπόψεις«Αλήθεια, ποιοι είναι αυτοί οι τύποι?» Του Θοδωρή Γιάνναρου

«Αλήθεια, ποιοι είναι αυτοί οι τύποι?» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ημερομηνία:

Μάλλον είναι αλήθεια η ύπαρξη κάποιου πολιτικού μορφώματος που παίζει συνήθως με τις λέξεις.  Κάνει το άσπρο μαύρο… και μαγεύει το κρέας σε ψάρι αποτελώντας κίνδυνο για τη χώρα στην οποία κατοικοεδρεύει και υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε να έχει εδώ και χρόνια ελεγχθεί, μιας και αποτελείται από πυρήνες που προωθούν τη βία εντός των τειχών όπως κάποια άλλη Ακροδεξιά αδελφή παράταξη , αποδέχεται με δηλώσεις στελεχών του την τρομοκρατία ως κάτι αναπόφευκτο… για τη διασφάλιση όπως διακηρύττει των συμφερόντων… των πολιτών, ενώ παρακρατικοί και τρομοκράτες βαπτίζονται… εθνικοί αγωνιστές! Εμφανίζονται στο δημόσιο λόγο  δυστυχώς μόνο οι ”συγκλίσεις” με το ακροδεξιό ναζιστικό μόρφωμα και αφήνονται σχεδόν άνευ σχολιασμού οι “αποκλίσεις”,  που είναι ακόμα πιο επικίνδυνες, ειδικά σε θέματα που αφορούν στην εθνική ασφάλεια και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας!

Το ακροδεξιό ναζιστικό μόρφωμα δραστηριοποιείται με εγκλήματα κατά της δημοκρατίας και των πολιτών αυτής της χώρας… ακριβώς όπως το ακροαριστερό… μόνο που το δεύτερο το πάει πολλά βήματα παρακάτω και απειλεί την ίδια την υπόσταση Έθνους και Κράτους! Προκειμένου να κερδίσει κάτι, είναι ικανό να ξεπουλήσει ακόμα και τον Παρθενώνα! Είναι ικανό να αλλοιώσει το δημογραφικό και να σπρώξει τις Ελληνίδες να κυκλοφορούν με τσαντόρ και να πηγαίνουν σε παραλίες… φορώντας μπουρκίνι για να μην προσβάλλονται οι καλεσμένοι του!

Η ακροαριστερή αυτή παράταξη μετά την κατάπτυστη και εθνικά ζημιογόνα “Συμφωνία… των Λιμνών” στα Βόρεια της χώρας,  υποστήριξε σθεναρά την Τουρκία του Ερντογάν στα οργανωμένα σχέδιά της σε Έβρο και Αιγαίο, όπου είναι δεδομένο ότι υπάρχει έντονη δράση ξένων εχθρικών προς την Ελλάδα μυστικών υπηρεσιών. Αυτή την ιστορία κατά της Ελλάδος κάποιο μόρφωμα συνεχίζει να την υποστηρίζει σθεναρά και με κάθε τρόπο. Υποστηρίζει με την πολιτική του εχθρικές τάσεις και ενέργειες που στρέφονται άμεσα κατά του Ελληνικού Κράτους και Έθνους και δυστυχώς εμείς ανεχόμαστε όλες αυτές τις συμπεριφορές, αντί να έχουμε επαναστατήσει, πιέζοντας τη δικαιοσύνη και τους θεσμούς της χώρας να απαντήσουν!…

Έχει στηθεί από πλευράς τους,  ολόκληρη ιστορία-πλεκτάνη, ώστε να καταφέρουν την ελληνική κυβέρνηση να τσιμπήσει, ενώ οι ίδιοι κουβάλησαν έμμεσα, την Τουρκία μέσα στην ίδια την χώρα! Παράδειγμα εδώ αποτελούν οι λαθρομετανάστες στις νησίδες του Έβρου και το δήθεν νεκρό κοριτσάκι που έστησαν κάποια  πρωτοπαλίκαρα, παρέα με τις φίλια προσκείμενες ΜΚΟ, όπου ακόμα και το γερμανικό περιοδικό “Der Spiegel”, που είχε αναγάγει το θέμα σε έγκλημα παγκοσμίων διαστάσεων, αναγκάστηκε να ανασκευάσει και να παραδεχθεί  πως έπεσε θύμα παραπληροφόρησης, ζητώντας επίσημα μια μεγάλη συγνώμη από την Ελλάδα!

Όταν κάποτε πριν χρόνια ένας υπουργός των Εξωτερικών της Ελλάδος, διαλαλούσε πως πρέπει να λυθεί επιτέλους το Σκοπιανό για να “επικεντρωθεί” η κυβέρνηση που εκπροσωπούσε στα ελληνοτουρκικά θέματα, κανείς δεν μπόρεσε εγκαίρως να αντιληφθεί τι ακριβώς εννοούσε ο ποιητής…  με το σαρδόνιο χαμόγελο μόνιμα χαραγμένο στο πρόσωπό του!…

Οι άνθρωποι αυτοί επί τεσσεράμισι χρόνια είχαν βαλθεί, βάσει όλων αυτών των περίεργων γεγονότων που βιώσαμε, να “κοντύνουν” κατά κάποιον τρόπο την Ελλάδα με συμφωνίες εθνικά θανατηφόρες, εκχωρώντας Ελληνικά Κυριαρχικά Δικαιώματα. Το έπραξε σε όλο του το μεγαλείο μέσω της

 “Συμφωνίας των Λιμνών”, ετοιμάζονταν να το συνεχίσουν με την Αλβανία ανακοινώνοντας πιθανές αλλαγές των συνόρων, ενώ στη συνέχεια άνοιξαν διάπλατα την “κερκόπορτα” για την Τουρκία του Ερντογάν στο Αιγαίο και στα ενεργειακά κοιτάσματα της ανατολικής Μεσογείου. Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν άραγε τα παιδιά με τις σαγιονάρες και το ζεμπίλι στην πλάτη;;

Έτσι λοιπόν, κατά το “…βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε έξι”, η τότε ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών υπό τον μόνιμα χαμογελαστό και αργότερα με άλλον απίθανο υπουργό, κλιμάκωσε, μιλώντας πλέον για συνδιαχείριση, μαζί με συνεκμετάλλευση του θαλάσσιου πλούτου του Αιγαίου. Ποια άλλη ερμηνεία θα μπορούσε να δοθεί; Ήταν άλλωστε και ο λόγος, που ο τούρκος υπουργός εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου ευχαρίστησε θερμά τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, βάζοντας στο τραπέζι ταυτόχρονα σχεδόν όλη την αναθεωρητική πολιτική καθώς και το σύνολο των διεκδικήσεων της Τουρκίας έναντι της χώρας μας… αλλά ευτυχώς…  δεν πρόκαναν!

Τι άλλο μπορεί να περιμένει κανείς από τέτοιους πολιτικούς, όταν δηλώνουν  εντός και εκτός της χώρας, πως δεν πρέπει να δείχνουμε πως είμαστε… “μονοφάηδες”, αλλά πρέπει να έχει και η φίλη και αδελφή Τουρκία αντίστοιχα με εμάς έσοδα από τον ενεργειακό πλούτο του Αιγαίου Πελάγους και συνολικά της Ανατολικής Μεσογείου…  Τι εννοούσε άραγε ο τότε ποιητής του υπουργείου εξωτερικών; Πως, “…αν αρχίσεις στις διεθνείς σχέσεις και είσαι μονοφάγος λέγοντας ‘όλα δικά μου’, τότε γίνεσαι μέρος του προβλήματος και … όχι της λύσης;”. Αυτό που έπρεπε κατά την άποψή του να επιτευχθεί είναι:  να εξασφαλίζονταν η ασφάλεια και να προσφέρονταν μια προοπτική…  ότι και η Τουρκία, στη Μεσόγειο, θα μπορέσει να συμμετάσχει ισότιμα στην οικονομική ανάπτυξη! Κάτι τέτοιο συνήθιζαν να λένε τα παιδιά.

Με άλλα λόγια, ευτυχώς που δεν πρόλαβαν να ενεργοποιήσουν τα περίτεχνα σχέδιά τους 

Φθάνουμε λοιπόν αισίως στο σήμερα, μετά την συντριπτική του ήττα με τεράστια διαφορά  και με την βέβαιη προοπτική της εισόδου στο Κοινοβούλιο με ποσοστό μεγαλύτερο του 5% ενός ορκισμένου εχθρού τους – που θα μπει στη Βουλή… και που σίγουρα η ηγεσία και τα στελέχη του δεν θα μασήσουν τα λόγια της από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων, εξαϋλώνοντας σύντομα, ότι ακόμα έχει απομείνει από το συνονθύλευμα των αψιών αφισοκολλητών !

Τέτοια μορφώματα, απ’ όπου και αν προέρχονται, δεν βάζουν μυαλό! Υπάρχει μια εθνική κόκκινη γραμμή που δυστυχώς γι’ αυτούς πάτησαν και γλιστρήσαν, έχοντας ανερυθρίαστα δεχθεί στις προηγούμενες εκλογές, τη συνδρομή Προξενείου που δραστηριοποιείται κατ’ εντολήν των μυστικών υπηρεσιών εχθρικής προς την Ελλάδα χώρας, παρ’ όλο που γνώριζαν, πως η ΕΥΠ ήταν ενήμερη για τις κινήσεις τους και όλο αυτό έγινε, με μοναδικό σκοπό να μπει μια… ροζ κουκκιδίτσα στο απόλυτο μπλε του εκλογικού χάρτη!!!

Αγαπητέ Πρωθυπουργέ της Ελλάδος… βάλε πλάτη να λυθεί το πρόβλημα, ώστε η Ελλάδα να προχωρήσει απρόσκοπτα μπροστά, χωρίς βαρίδια να την πληγώνουν ή να της βάζουν εμπόδια στο δρόμο προς το μέλλον!

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Σχολικός εκφοβισμός και παιδική εγκληματικότητα!” Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Ε!… δεν τρέχει και τίποτα: κάτι πιτσιρικάδες πλάκωσαν στο...

«Τελικά, το αγκάθι θα γίνει τριαντάφυλλο;» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τα τελευταία 40...

«Οι ψυχές ζητούν δικαίωση, ενώ η αλήθεια μπαζώνεται» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ναι, το τραγικό συμβάν με τις δεκάδες θύματα  -αθώες...

«Η Πανδημία που βιώσαμε ήταν μόνον η αρχή!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Η παγκόσμια κοινότητα ήταν, είναι και συνεχίζει να παραμένει...

«Λεωφόρος Δικαιοσύνης, αριθμός 57» Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Οι άνθρωποι που έχασαν τα παιδιά τους κύριοι υψηλά...

Τελευταία Άρθρα

spot_img