20.7 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – Περιφέρεια«Σφήττεια 2023» Εντυπωσιακή έναρξη με συναυλία του Νίκου Απέργη και πλήθος νέων...

«Σφήττεια 2023» Εντυπωσιακή έναρξη με συναυλία του Νίκου Απέργη και πλήθος νέων αλλά και όσων αισθάνονται νέοι

Ημερομηνία:

Ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ στη δροσερή αύρα του ανοιχτού δημοτικού θεάτρου πλ. Δεξαμενής ήταν οι ιδανικές συνθήκες για να υποδεχθεί το νεαρό κατά βάση κοινό του Κορωπίου την πρώτη μεγάλη συναυλία της διοργάνωσης Σφήττεια 2023 του Δήμου Κρωπίας και το  δημοφιλή τραγουδιστή Νίκο Απέργη. Ο Απέργης με πολύ κέφι και δυναμισμό ανταποκρίθηκε στη αγάπη του κοινού και ερμήνευσε τραγούδια που αγάπησε η νεολαία. Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης προλόγισε τη συναυλία αναφέρθηκε στους στόχους της διοργάνωσης που εστιάζουν στη φιλαναγνωσία και την ανάδειξη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Ο κ. Κιούσης αναφέρθηκε και στη συνέχιση της ενίσχυσης της ανακουφιστικής μονάδας Γαλιλαία της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής ως διαρκή υπενθύμιση της κοινωνικής μας αλληλεγγύης, προαναγγέλλοντας την αφιέρωση μιας μεγάλης συναυλίας των Σφηττείων 2023 στη Γαλιλαία τον Αύγουστο (Μελίνας Ασλανίδου και Γλυκερίας 24.08.2023).

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Σφηττός, Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας με τη σειρά του ευχαρίστησε την εθελοντική οργανωτική επιτροπή, την Πολιτική Προστασία Δήμου Κρωπίας, τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και του Ηλεκτροφωτισμού για την καθοριστική προσφορά τους στη διοργάνωση.

Στην συναυλία παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πλειοψηφίας και μειοψηφίας, οι αντιδήμαρχοι, Θεόδωρος Γρίβας,  Νικόλαος Γιαννάκος, Ανδρέας Ντούνης,  Δήμητρα Μιχαιρίνα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Μάκης Κιούσης, η πρόεδρος της ΚΕΔΚ, Στέλλα Αθανασίου,  o αντιπρόεδρος της ΚΕΔΚ Σταμάτης Ντούνης, ο βουλευτής Αν.Αττικής Μανώλης Χριστοδουλάκης, μέλη της οργανωτικής επιτροπής του ΝΠΔΔ.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img