18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΚόσμοςΑπών θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ από τα debate των Ρεπουμπλικάνων

Απών θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ από τα debate των Ρεπουμπλικάνων

Ημερομηνία:

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει πρόθεση να συμμετάσχει στα τηλεοπτικά debate μεταξύ των υποψηφίων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ενόψει των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ το 2024. Το πρώτο προγραμματίζεται να γίνει και να προβληθεί την Τετάρτη (23.8.2023) στο πλαίσιο της εσωκομματικής διαδικασίας.

«Ο κόσμος ξέρει ποιος είμαι και πόσο επιτυχημένη προεδρία άσκησα, με ενεργειακή ανεξαρτησία, σύνορα και στρατό δυνατό, τη μεγαλύτερη μείωση φόρων και ρυθμιστικών κανόνων, χωρίς πληθωρισμό, την οικονομία ισχυρότερη από ποτέ στην ιστορία και πολλά άλλα», έγραψε στο Truth Social ο Ντόναλντ Τραμπ για την απόφασή του να μην συμμετάσχει στο debate των Ρεπουμπλικάνων.

Μάλιστα, έγραψε «επομένως δεν θα συμμετάσχω στα debate!», με όλα τα γράμματα κεφαλαία, τονίζοντας πως έχει το 62% της πρόθεσης ψήφου όσων σκοπεύουν να πάρουν μέρος στην εσωκομματική διαδικασία των Ρεπουμπλικάνων.

Με άλλα λόγια, διαθέτει προβάδισμα 46 εκατοστιαίων μονάδων έναντι του σοβαρότερου αντιπάλου του, του κυβερνήτη της Φλόριντας Ρον ΝτεΣάντις, για τον οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε με νόημα ότι «πέφτει σαν άρρωστο πουλί».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img