17.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTop StoryΣτέφανος Τσιτσιπάς: «Παίζουμε για όλους αυτούς που επλήγησαν από τις πλημμύρες»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Παίζουμε για όλους αυτούς που επλήγησαν από τις πλημμύρες»

Ημερομηνία:

Της Βάλιας Σύρρου

Η εθνική μας ομάδα είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει την Σλοβακία ενόψει του Davis cup που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στη συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα στην αίθουσα με τις δάδες των Ολυμπιακών Αγώνων, η ελληνική αποστολή αναφέρθηκε στις δύσκολες αναμετρήσεις που θα κληθούν να δώσουν οι Έλληνες διεθνείς με τους Σλοβάκους, αλλά και στην αμέριστη συμπαράσταση που δείχνουν στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες των προηγούμενων ημερών.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παίζουμε και για όλους αυτούς που επλήγησαν από τις πλημμύρες» με τον πατέρα του και επικεφαλή της ελληνικής αποστολής να συμπληρώνει: «Θέλω να ζητήσω τη συμπαράσταση των Ελλήνων φιλάθλων. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία τους. Περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές . Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι ενωμένοι, δημιουργούμε μια ηπιότερη κατάσταση για αυτούς τους ανθρώπους. Χρειαζόμαστε να είμαστε όλοι μαζί». 

Όσον αφορά την αίσθηση του κορτ ως προς τα χτυπήματα ο Στέφανος ανέφερε πως είναι καλή, διότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Μάλιστα, τόνισε πως η συγκεκριμένη επιφάνεια μοιάζει πολύ με εκείνη του Αυστραλιανού Όπεν.

Ως προς την διεξαγωγή των αγώνων στο Παναθηναϊκό Στάδιο τώρα, οι Έλληνες αθλητές είπαν πως είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο και σπουδαίο για τα ελληνικά δεδομένα με τον Μιχαήλ Περβολαράκη να δηλώνει με τη σειρά του: «Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία να παίζουμε τένις σε ένα στάδιο τόσο ιστορικό. Οι πρώτοι ολυμπιακοί αγώνες έγιναν εδώ και είναι τρελό να σκεφτόμαστε ότι ένα event σαν το Davis Cup γίνεται σε ένα στάδιο σαν το Καλλιμάρμαρο».

Υπενθυμίζουμε πως οι αγώνες ξεκινούν στις 11:00 με πρώτη αναμέτρηση αύριο Σάββατο ανάμεσα στον Αλέξανδρο Σκορίλα και τον Άλεξ Μολκάν.

Σχετικά Άρθρα

Υποδοχή Ολυμπιακής Φλόγας στο Σούνιο: Μεγάλη συγκίνηση και δέος για τους παρευρισκόμενους

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της Ολυμπιακής φλόγας...

Στο Κορωπί ο Υπ. Επικρατείας Μάκης Βορίδης, για υποστελέχωση – έλλειψη πόρων – μόλυνση αεροδρομίου – εγκληματικότητα – αποψιλώσεις

https://www.youtube.com/watch?v=UJfLwO5BNIA Ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτριο Κιούση και...

Εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητών και Συλλόγων στη ¨Γιορτή Αθλητισμού¨ στο Κορωπί

https://www.youtube.com/watch?v=2GA7L79XQ3s Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή αθλητών στην μεγάλη γιορτή που...

Άλογα Υμηττού: Δρομολογείται λύση από Δ. Κρωπίας – Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και “Help Horses Ymittos”

Καθοριστικό βήμα για την δρομολόγηση ουσιαστικής όσο και οριστικής...

Τελευταία Άρθρα

spot_img