23.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΝέος Δήμαρχος Σαρωνικού ο Δημήτρης Παπαχρήστου με 55,67%!!!  Πανηγυρισμοί - θετική ενέργεια...

Νέος Δήμαρχος Σαρωνικού ο Δημήτρης Παπαχρήστου με 55,67%!!!  Πανηγυρισμοί – θετική ενέργεια και μεγάλες προσδοκίες για μια καλύτερη μέρα.

Ημερομηνία:

Μέσα σε έντονα πανηγυρικό κλίμα με συνθήματα από εκατοντάδες πολίτες, πυρσούς και βεγγαλικά ο νέος Δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου, έδωσε το στίγμα για την επόμενη μέρα σε ένα δήμο που όπως όλα δείχνουν, αλλάξει σελίδα μια για πάντα:

«Ευχαριστώ όλους τους δημότες που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και για όσους όμως δεν μας στήριξαν, αύριο θα είμαστε εδώ για όλους.  Για να κάνουμε πράξη όλα αυτά που έχουμε ονειρευτεί. Όλα αυτά που έχουμε σχεδιάσει. Σε δύο μήνες ξεκινάει σκληρή δουλειά. Αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ εγώ με τους συνεργάτες μου είναι ότι θα παλέψουμε για να κάνουμε πράξη όλα όσα σας υποσχεθήκαμε. Να αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο Σαρωνικού μια για πάντα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου γι’ αυτή τη διαδρομή, περάσαμε πολλά αλλά σήμερα τα καταφέραμε. Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα σας απογοητεύσουμε. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτή την υπέροχη βραδιά. Ξεκινάμε!!!»

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img