18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΑπόψεις«Η τεκνοθεσία είναι αυτό που μ’ ενοχλεί, όχι η συμβίωση…» Του Θοδωρή...

«Η τεκνοθεσία είναι αυτό που μ’ ενοχλεί, όχι η συμβίωση…» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ημερομηνία:

Ας ασχοληθούμε – έστω λίγο, με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που ετοιμάζεται για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών και το ενδεχόμενο να λάβει “πράσινο φως” και η λίαν αμφισβητούμενη από την πλειοψηφία των πολιτών “τεκνοθεσία” για τα συγκεκριμένα αυτά ζευγάρια!

Όλοι πιστεύουμε στην ελευθερία του ανθρώπου και στο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και σίγουρα δεν μπορούμε να αναγκάσουμε έναν άνθρωπο να ζήσει όπως θέλουμε εμείς, έστω και αν είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία! Σε καμία περίπτωση όμως, δεν θα του δώσουμε το δικαίωμα και τα όπλα,  ώστε να προσπαθήσει να αλλάξει τις ρίζες και τη σύνθεση της κοινωνίας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε μια μετάλλαξη της κοινωνίας που θα αφορά και σε εμάς χωρίς να έχουμε καν ρωτηθεί!

Θέλουν να τελέσουν πολιτικό γάμο; Ας τον τελέσουν και ας ζήσουν ως νόμιμο ζευγάρι -δεν με αφορά… ή καλύτερα με αφήνει παγερά αδιάφορο! Η τεκνοθεσία είναι αυτό που με ενοχλεί  -το αγκάθι και σίγουρα όχι η συμβίωση μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου! Πως να το διατυπώσω πιο απλά;

Αν νομιμοποιηθεί η τεκνοθεσία κ. Πρωθυπουργέ, σε τι κόσμο θα μας οδηγήσετε να ζούμε; Για σκεφθείτε, αν εσείς θα ήσασταν ο ίδιος πετυχημένος άνθρωπος, οικογενειάρχης, επιστήμονας και πολιτικός, αν σας είχαν μεγαλώσει δύο μπαμπάδες… ο Νο1 και ο Νο2, ή δύο μαμάδες η Νο1 και η Νο2; Δεν νομίζω πως το έχετε καν σκεφθεί και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το σκεφθείτε και να πετάξετε την σαθρή για τη συνέχεια της κοινωνίας πρόταση, στον κάλαθο των απορριμμάτων, όπως και κάθε αριστερόστροφη πρόταση! Εμείς οι ΝεοΔημοκράτες δεν θα γίνουμε αριστεροί για χάρη των πολιτικών επιδιώξεων κανενός! Αυτή την κίνηση την περιμένουμε στη γωνία και καλό θα ήταν να μην την κάνετε! Εμείς οι ΝεοΔημοκράτες έχουμε αδιαπραγμάτευτες αξίες που δεν τις διαπραγματευόμαστε και εσείς αν δεν κάνω λάθος είστε ο πρόεδρος που εκλέξαμε, στον οποίον όμως ποτέ δεν δώσαμε λευκή επιταγή σχετικά με την διαχείριση της αξιοπρέπειά μας!

 

Σχετικά Άρθρα

“Σχολικός εκφοβισμός και παιδική εγκληματικότητα!” Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Ε!… δεν τρέχει και τίποτα: κάτι πιτσιρικάδες πλάκωσαν στο...

«Τελικά, το αγκάθι θα γίνει τριαντάφυλλο;» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τα τελευταία 40...

«Οι ψυχές ζητούν δικαίωση, ενώ η αλήθεια μπαζώνεται» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ναι, το τραγικό συμβάν με τις δεκάδες θύματα  -αθώες...

«Η Πανδημία που βιώσαμε ήταν μόνον η αρχή!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Η παγκόσμια κοινότητα ήταν, είναι και συνεχίζει να παραμένει...

«Λεωφόρος Δικαιοσύνης, αριθμός 57» Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Οι άνθρωποι που έχασαν τα παιδιά τους κύριοι υψηλά...

Τελευταία Άρθρα

spot_img