20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – Περιφέρεια«Τέλος στις άτυπες χωματερές» το μήνυμα του Δ. Παπαχρήστου για το μείζον...

«Τέλος στις άτυπες χωματερές» το μήνυμα του Δ. Παπαχρήστου για το μείζον πρόβλημα του δήμου Σαρωνικού

Ημερομηνία:

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό facebook σχετικά με το μείζον πρόβλημα του δήμου Σαρωνικού, αυτό της καθαριότητας, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστου,  παροτρύνοντας τους πολίτες να συμβάλλουν ώστε η εικόνα «άτυπης χωματερής» που υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο των κάδων, να αλλάξει.

Με τα κλαδέματα να αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους όγκους, ο δήμαρχος εξηγεί τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται προκειμένου η αρμόδια υπηρεσία του δήμου να επιλαμβάνεται εγκαίρως.

Η ανάρτηση συνοδεύεται και από ολιγόλεπτο επεξηγηματικό βίντεο. Γράφει ο Δ. Παπαχρήστου:

Πού πάμε τα κλαδέματά μας;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις πρώτες ημέρες της θητείας μας είναι αυτό της καθαριότητας και πέρα από την βελτιστοποίηση της διαδικασίας αποκομιδής, χρειαζόμαστε τη συμβολή σας για να διατηρήσουμε τον περιβάλλοντα χώρο γύρω από τους κάδους καθαρό.

Με τα κλαδέματα να αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους όγκους απορριμμάτων στο Δήμο μας, δεν μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά εάν δεν βεβαιωθούμε πως όλοι μας γνωρίζουμε πώς πρέπει να τα διαχειριστούμε, ώστε να καταλήγουν πάντα στο σωστό σημείο.

Καλώντας στο Γραφείο Καθαριότητας στο 22993 20336, καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 7.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, κλείνετε ραντεβού με την υπηρεσία μας και εμείς ερχόμαστε να μαζέψουμε τα κλαδέματά σας από το χώρο σας.

Μαζί, αντιμετωπίζουμε τις μικρές “άτυπες” χωματερές δίπλα από τους κάδους απορριμμάτων που αποτελούν εδώ και χρόνια μια καθημερινή εικόνα στις γειτονιές του Δήμου μας.

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img