16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήTop StoryΑστυνομικοί της ΔΙΑΣ έσωσαν τη ζωή νεαρού που αποπειράθηκε να βάλει τέλος...

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έσωσαν τη ζωή νεαρού που αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. Την τελευταία στιγμή σταμάτησαν την αιμορραγία.

Ημερομηνία:

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν την αιμορραγία και του έσωσαν τη ζωή.

Δεύτερη ευκαιρία για ζωή, έχει πλέον ένας νεαρός, ο οποίος χθες αργά το βράδυ σε κατάσταση απελπισίας, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του με ένα μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, γείτονας ο οποίος κατάλαβε το τι ακριβώς συνέβαινε στο διαμέρισμα του νεαρού, ενημέρωσε αμέσως την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ καθώς κάθε λεπτό που περνούσε ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο για τη ζωή του. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι έκαναν περιπολία στην περιοχή της Παιανίας με υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Άμεσης Δράσης. Έχοντας μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παροχή πρώτων βοηθειών σε ανάλογες περιπτώσεις ακατάσχετης αιμορραγίας, οι αστυνομικοί τοποθέτησαν στο μπράτσο του θύματος ειδικό ιατρικό σφικτήρα  (Tourniquet) και κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή. Σύμφωνα μάλιστα με τη μαρτυρία γείτονα – αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος μίλησε στο Attica Press News, ο νεαρός όταν πλέον ξεπέρασε το σοκ, ξέσπασε σε λυγμούς και ευχαρίστησε τους αστυνομικούς γιατί όπως είπε, το είχε ήδη μετανιώσει.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έφτασε 15 λεπτά αργότερα ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ¨Γεννηματάς¨ όπου και εισήχθη αμέσως στα επείγοντα. Το  Attica Press News, εξασφάλισε από κάτοικο της περιοχής φωτογραφικά ντοκουμέντα από την προσπάθεια των αστυνομικών της ΔΙΑΣ να σώσουν τον νεαρό. Οι εικόνες σοκάρουν, αποτυπώνουν ωστόσο το σημαντικότατο έργο και την μεγάλη προσφορά των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης.

 

Σχετικά Άρθρα

Στο Κορωπί ο Υπ. Επικρατείας Μάκης Βορίδης, για υποστελέχωση – έλλειψη πόρων – μόλυνση αεροδρομίου – εγκληματικότητα – αποψιλώσεις

https://www.youtube.com/watch?v=UJfLwO5BNIA Ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτριο Κιούση και...

Εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητών και Συλλόγων στη ¨Γιορτή Αθλητισμού¨ στο Κορωπί

https://www.youtube.com/watch?v=2GA7L79XQ3s Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή αθλητών στην μεγάλη γιορτή που...

Άλογα Υμηττού: Δρομολογείται λύση από Δ. Κρωπίας – Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και “Help Horses Ymittos”

Καθοριστικό βήμα για την δρομολόγηση ουσιαστικής όσο και οριστικής...

Τελευταία Άρθρα

spot_img