16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΕντυπωσίασαν οι μικροί αθλητές στη γιορτή του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου

Εντυπωσίασαν οι μικροί αθλητές στη γιορτή του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου

Ημερομηνία:

Γέμισε το κλειστό του Λαυρίου με παιδικά χαμόγελα

Με την καθολική συμμετοχή αθλητών απ΄ όλα τα τμήματα του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου, διοργανώθηκε η τελετή λήξης των τμημάτων του Ομίλου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

Η τελετή ξεκίνησε με την καθιερωμένη φωτογράφιση τμημάτων και την συνολική φωτογράφιση των αθλητών του Ομίλου.

Παρουσιάστηκαν τμήματα από την προσχολική ηλικία ως και τα αγωνιστικά τμήματα των αντίστοιχων αθλημάτων.

Η γιορτή άρχισε με την προσχολική ηλικία σε πολύ ωραία σύνθεση που επιμελήθηκε η προπονήτρια Κουδούνα Ελένη.

Στη συνέχεια τα τμήματα ρυθμικής και γυμναστικής για όλους, με προπονήτριες την Ανδρεσάκη Φλώρα και την Ντασιώτη Ιωάννα, παρουσίασαν ευφάνταστα προγράμματα με εναλλαγές στα χρώματα, στα κορμάκια και στις μουσικές.

 Τα δυναμικά και όμορφα προγράμματα της ενόργανης και τα τμήματα Γυμναστικής Για Όλους, παρουσίασαν στο ταπί τα προγράμματα τους, καθοδηγούμενα από τους προπονητές Σπονδυλίδη Μαργαρίτα και Χριστοφίδη Μάριο.

 

Το αγωνιστικό τμήμα της ρυθμικής, στην διάρκεια του οποίου ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα σε πανελλήνια και περιφερειακά πρωταθλήματα, παρουσιάστηκαν από τις προπονήτριες Ανδρεσάκη Φλώρα, Σοφιάνοβα Κατερίνα και Τσαπλαρή Δήμητρα.

Πριν την παρουσίαση του αγωνιστικού της Ενόργανης, έγινε η βράβευση της πρωταθλήτριας Ελλάδος στο σύνθετο γυναικών Ενόργανης γυμναστικής 2022 Μαραγκού Κωνσταντίνας, αθλήτριας του Όμιλου Αντισφαίρισης Λαυρίου, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανήκει στο δυναμικό της Εθνικής Ελλάδος. Την βράβευση έκανε ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Δρ. Πανταζής Κωνσταντίνος, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

«Τα αθλήματα του Ομίλου είναι κυρίως ατομικά και οι διακρίσεις των αθλημάτων απαιτούν χρόνο, επιστημονική κατάρτιση και κυρίως χρονική υπομονή. Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα έφερε η Κωνσταντίνα με την υποστήριξη της οικογένειας της, των προπονητών της και του Ομίλου που θα είναι συνεχώς δίπλα της. Στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας για αγωνιστική διάκριση, εκφράζεται όλη η πόλη του Λαυρίου και την ευχαριστούμε γι΄ αυτό.»

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο σύνθετο Κων. Μαραγκού και ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Δρ. Κων. Πανταζής

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν τα προγράμματα του Αγωνιστικού τμήματος της Ενόργανης που αφορά τόσο κορίτσια, όσο και αγόρια, με την χρήση αρκετών  οργάνων ενόργανης γυμναστικής, τα οποία διέθεσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, μετά την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

Τα προγράμματα επιμελήθηκαν οι προπονητές Σπονδυλίδη Μαργαρίτα, Σπυριδής Γιώργος και Χριστοφίδης Μάριος.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις σημείωσαν τα προγράμματα των Αγωνιστικών τμημάτων Tae Kwon Do, τα οποία απέσπασαν θερμό χειροκρότημα απ΄ όλους τους παρευρισκόμενους, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο τους αθλητές και τους προπονητές Αμερίδη Κωνσταντίνο και Nasir Mohamed.

Κοντά στο κλείσιμο της γιορτής, κάτω από ειδικές συνθήκες παρουσιάστηκε το τμήμα Αντιπτέρισης, το οποίο εδώ και πάρα πολλά χρόνια βρισκόταν και επέστρεψε στην κατηγορία Α1 και έχει καταφέρει υψηλές διακρίσεις, έχοντας παράλληλα δώσει μόρια σε  αθλητές, που χρειάζονταν για την είσοδο τους σε πανεπιστήμια.

Ο επανασχεδιασμός του τμήματος και η αναβάθμιση του, οφείλεται στον έμπειρο προπονητή Καραδημητρίου Κωνσταντίνου.

 

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημ. Λουκάς με τις αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος της ρυθμικής γυμναστικής

Λόγω του χώρου, τα τμήματα της Αντισφαίρισης δεν είχαν την δυνατότητα να κάνουν παρουσίαση, παρ΄ όλα αυτά αναφέρθηκε όλη η πορεία του Τμήματος Αντισφαίρισης και η πολύ καλή προσπάθεια αυτού, με  προπονήτριες την Δαυλιάκου Σοφία και Μακροδημήτρη Ιωάννα.

Στην γιορτή παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Λουκάς Δημήτρης, ο οποίος αφού έκανε την απονομή στο αγωνιστικό τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, τους αθλητές, τους προπονητές, στον Αντιπρόεδρο του Ομίλου Πανταζή Κωνσταντίνο και στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα αντίστοιχα τμήματα του Ομίλου.

Αφού επιβράβευσε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες,  τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι πάντα υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας, και ευχήθηκε για περισσότερες διακρίσεις και επιτυχίες στο μέλλον.

Στην γιορτή επίσης παρευρέθηκαν και βράβευσαν τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ομίλου η Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής Αργεντίνη Πίτσα, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» Ευαγγελία Βελετάκου, ο Πρόεδρος της ΔΑΝΕΤΑΛ Ζαγουρής Χάρης και το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Συρίγος Βάλσαμος.

Το Δ.Σ.του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου ευχαριστεί όλους τους γονείς, τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές για την επιτυχημένη χρονιά, μετά από μια δύσκολη περίοδο και εύχεται νέες διακρίσεις στο μέλλον.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, στον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Λουκά Δημήτρη,  στην Αντιδήμαρχο Λαυρεωτικής Αργεντίνη Πίτσα, στην εταιρεία ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ του κ. Μαρτίνου Αθανάσιου, στην πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» Ευαγγελία Βελετάκου, στον Πρόεδρο της ΔΑΝΕΤΑΛ Ζαγουρή Χάρη, την «Ψαρού» και τον κ. Γαλακτόπουλο Γιάννη, την εταιρεία New Naval, και το ασφαλιστικό γραφείο του κ. Γαλίτη Θεόδωρου.

 

Το προπονητικό team σε πλήρη απαρτία

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img