21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΈγδυσαν Αιγύπτιο μεγαλοεπιχειρηματία στη Μύκονο. Άρπαξαν πάνω από ένα εκατομμύριο σε κοσμήματα...

Έγδυσαν Αιγύπτιο μεγαλοεπιχειρηματία στη Μύκονο. Άρπαξαν πάνω από ένα εκατομμύριο σε κοσμήματα και μετρητά.

Ημερομηνία:

Μόνο το …πλαστικό χρήμα που είχε στο πορτοφόλι του ο Αιγύπτιος μεγαλοεπιχειρηματίας άφησαν ανέγγιχτο οι θρασύτατοι διαρρήκτες που φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα πληροφορημένοι και ¨χτυπάνε¨ στοχευμένα και με σχέδιο στο νησί της Μυκόνου.

Με «χαρτογραφημένες» αρκετές πολυτελείς βίλες στο κοσμοπολίτικο νησί έκαναν μια ακόμη ληστρική επιδρομή τα ξημερώματα της Κυριακής πιάνοντας κυριολεκτικά στον ύπνο ολόκληρη την οικογένεια του επιχειρηματία, καταφέρνοντας να αρπάξουν κοσμήματα, χρυσαφικά αλλά και πολλά μετρητά η συνολική αξία των οποίων φαίνεται να ξεπερνά κατά πολύ το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Κανείς από το ζευγάρι και τα παιδιά που κοιμόντουσαν δεν αντιλήφθηκε τους κακοποιούς που εισέβαλαν στην έπαυλή τους στο Αγράρι. Η σπείρα αρχικά εξουδετέρωσε τα συστήματα ασφαλείας και στη συνέχεια και τις κάμερες διαγράφοντας από τη μνήμη του καταγραφικού όλες τις κινήσεις τους.

Ερεύνησαν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια της βίλας, απ’ όπου άρχισαν να αρπάζουν αθόρυβα χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα , χωρίς να ξυπνήσουν τον Αιγύπτιο επιχειρηματία και την οικογένειά του. Οι ένοικοι αντιλήφθηκαν την μεγάλη κλοπή το πρωί και σοκαρισμένοι ειδοποίησαν την Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση.

 

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img