21 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΟμολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο αδερφό του στη...

Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο αδερφό του στη Μάνδρα.

Ημερομηνία:

Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο αδερφό του στην στάνη της οικογένειας στην Μάνδρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  ο 14χρονος κατευθύνεται στο σημείο στην περιοχή της Μάνδρας, προκειμένου να υποδείξει που πέταξε το όπλο. 

Νωρίτερα, η εκπομπή TLIVE είχε παρουσιάσει ένα όπλο που βρέθηκε στο σημείο και πιθανολογείται ότι είναι η καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε ο 14χρονος τον 17χρονο αδερφό του. 

“Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Από τον Ιούνιο του 2021, η οργάνωση είχε ενημερωθεί για οκτώ παιδιά μιας οικογένειας από τη Δυτική Αττική, που κακοποιούνταν από τον πατέρα τους και παραμελούνταν από τη μητέρα τους. Τότε, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Χαμόγελου, είχε γίνει αναφορά στην εισαγγελία. 

Οκτώ μήνες μετά, στις 19 Απριλίου 2021, είχε γίνει και δεύτερη καταγγελία, ανώνυμη κι αυτή όπως και η πρώτη, για σωματική κακοποίηση και παραμέληση των παιδιών, τα οποία δεν πήγαιναν σχολείο! Την επόμενη μέρα, το Χαμόγελο ενημέρωσε ξανά την εισαγγελία αλλά τίποτα δεν έγινε, όπως φαίνεται. 

Η ανακοίνωση

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με την τραγική κατάληξη ενός παιδιού, όπου αν είχαν κινηθεί σωστά όλες οι διαδικασίες πιθανόν να είχε σωθεί η ζωή του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 στις 28 Ιουνίου 2021 έλαβε ανώνυμη αναφορά βάσει των πληροφοριών που μας δόθηκαν 8 παιδιά, τα οποία διέμεναν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς τους.

Η αναφορά αυτή εστάλη αυθημερόν, 28 Ιουνίου 2021, από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Εισαγγελία προς διερεύνηση.

19 Απριλίου 2022 στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 λάβαμε και πάλι ανώνυμη αναφορά για την ίδια οικογένεια, βάσει της οποίας μας ανέφεραν σωματική κακοποίηση και παραμέληση από τους γονείς τους καθώς και ότι τα ανήλικα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο.

20 Απριλίου 2022 εστάλη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πάλι αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία με την ένδειξη του επείγοντος.

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img