20.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕκλογές - ΒουλευτέςΣπ. Κρικέτος Υπ. Βουλευτής Ν.Δ. Ανατ. Αττικής: ¨Ασφάλεια – επενδύσεις – αξιοκρατία...

Σπ. Κρικέτος Υπ. Βουλευτής Ν.Δ. Ανατ. Αττικής: ¨Ασφάλεια – επενδύσεις – αξιοκρατία αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για να κρατήσουμε τη νεολαία στη πατρίδα μας¨

Ημερομηνία:

Τους βασικούς άξονες της πολιτικής που θα στηρίξει ως βουλευτής εάν η εμπιστοσύνη των πολιτών της Ανατολικής Αττικής τον οδηγήσει στις επερχόμενες εκλογές στο Ελληνικό κοινοβούλιο, παρουσίασε αναλυτικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Apn ο αστυνομικός Σπήλιος Κρικέτος, υποψήφιος βουλευτής εδώ και λίγες ημέρες με την Νέα Δημοκρατία στην Ανατολική Αττική.

Μιλώντας στην κάμερα του Apn (atticapressnews.gr) και το δημοσιογράφο Βάιο Σύρρο, ο Σπήλιος Κρικέτος τόνισε ότι για να λειτουργήσει η δημοκρατία χρειάζεται ο πολίτης να συνεχίσει να αισθάνεται αλλά και να είναι ασφαλής ώστε μπορέσει να προσφέρει ελεύθερα το μέγιστο των δυνατοτήτων του σε κάθε τομέα της κοινωνικής αλλά και οικονομικής του δραστηριότητας. Αναφέρθηκε διεξοδικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ανατολική Αττική, στις νέες προκλήσεις που δημιουργούνται ραγδαία, στις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και υποδομής που ήδη υπάρχουν και αυτές που έχουν δρομολογηθεί να υλοποιηθούν.  Τόνισε επίσης ότι πρώτη προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η αξιοκρατία για να μπορέσει η πατρίδα μας να κρατήσει εδώ, αλλά και να φέρει πίσω τους χιλιάδες νέους που διαπρέπουν σήμερα στο εξωτερικό.  

Ο Σπήλιος Κρικέτος είναι εν ενεργεία αστυνομικός με έντονη παρουσία και γνώση της Ανατολικής Αττικής ως πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης, έχει πλούσια κοινωνική και επαγγελματική δραστηριότητα με γνώμονα τη στήριξη των αστυνομικών πρώτης γραμμής. Κι όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι συνάδελφοί του όταν έγινε γνωστή η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολική Αττική: «ο Σπήλιος Κρικέτος, ένας δικός μας άνθρωπος, ένας άνθρωπος που προέρχεται από τα σπλάχνα της Ελληνικής Αστυνομίας, ακέραιος, ηθικός και ικανός, θα έχει την ευκαιρία να μας εκπροσωπήσει μέσα από την Ελληνική Βουλή.


Του ευχόμαστε καλή επιτυχία γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος επιτέλους θα δουλέψει για μας από αυτό το μετερίζι όπως το ‘χει κάνει, και έχει εργαστεί άοκνα όλα αυτά τα χρόνια για τον συνάδελφο μέσα από τον συνδικαλισμό.»

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img