23.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTop StoryFESTIVAL «Μεσόγεια»: Ατομικά ρεκόρ και εντυπωσιακές επιδώσεις στο διεθνή αγώνα σφαιροβολίας του...

FESTIVAL «Μεσόγεια»: Ατομικά ρεκόρ και εντυπωσιακές επιδώσεις στο διεθνή αγώνα σφαιροβολίας του “THE HERO” – ISSPM που διεξήχθη στο Δήμο Λαυρεωτικής

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία, ατομικά ρεκόρ, εντυπωσιακές επιδώσεις και πλήθος κόσμους ολοκληρώθηκε ο διεθνής αγώνας σφαιροβολίας “THE HERO” International Street Shot Put Meeting – ISSPM που διεξήχθη στο Δήμο Λαυρεωτικής. Μια αθλητική συνάντηση κορυφής που διοργανώθηκε από το Φεστιβάλ «Μεσόγεια» με τη συνεργασία του Δήμου Λαυρεωτικής την Περιφέρεια Αττικής, τον Α.Π.Σ. Παλλαυρεωτικός και τον Γ.Σ. Κερατέας.

Η διεθνής αθλητική οργάνωση “THE HERO” International Street Shot Put Meeting – ISSPM αποτελεί την πρώτη διεθνής συνάντηση ρίψεων σε αστικό περιβάλλον με πρωταγωνιστές κορυφαίους Έλληνες και ξένους πρωταθλητές στη σφαιροβολία.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η διάδοση των αγωνισμάτων του κλασικού αθλητισμού και η προσέλκυση νέων παιδιών σε αυτά, δίνοντας έμφαση στην εκπαίδευση, την ψυχαγωγία και την ευγενή άμιλλα. 

Σχετικά Άρθρα

Στο Κορωπί ο Υπ. Επικρατείας Μάκης Βορίδης, για υποστελέχωση – έλλειψη πόρων – μόλυνση αεροδρομίου – εγκληματικότητα – αποψιλώσεις

https://www.youtube.com/watch?v=UJfLwO5BNIA Ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτριο Κιούση και...

Εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητών και Συλλόγων στη ¨Γιορτή Αθλητισμού¨ στο Κορωπί

https://www.youtube.com/watch?v=2GA7L79XQ3s Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή αθλητών στην μεγάλη γιορτή που...

Άλογα Υμηττού: Δρομολογείται λύση από Δ. Κρωπίας – Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και “Help Horses Ymittos”

Καθοριστικό βήμα για την δρομολόγηση ουσιαστικής όσο και οριστικής...

Τελευταία Άρθρα

spot_img