22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΑπόψεις«Ας είμαστε κι εμείς έτοιμοι!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

«Ας είμαστε κι εμείς έτοιμοι!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ημερομηνία:

“Η βία είναι πολιτική ακρότητα, που συγκαλύπτεται μόνο με ψέματα, ενώ τα ψέματα κάποιων πολιτικών συντηρούνται μόνο με τη βία των υποστηρικτών τους. Κάπως έτσι φθάσαμε στο σημείο, τα μεγάλα σύγχρονα ζητήματα να μην διευθετούνται με συζητήσεις και αποφάσεις της πλειοψηφίας, αλλά με φωτιά, ατσάλι και αίμα…”

Πραγματικός εμφύλιος στη Γαλλία με έως τώρα, 100 περίπου αστυνομικοί και χωροφύλακες να έχουν τραυματιστεί”, περίπου 1.500 οχήματα πυρπολήθηκαν, 300 κτίρια πυρπολήθηκαν ή υπέστησαν σοβαρές ζημιές και περίπου 3.000 πυρκαγιές σημειώθηκαν σε δημόσιους χώρους στη Γαλλία, μετά το θάνατο ενός Αλγερινού νεαρού μετανάστη! Οι αλλοδαποί μαζί με ακροαριστερούς αλληλέγγυουςβρήκαν ευκαιρία να ξεχυθούν στους δρόμους, να κάψουν, να σκοτώσουν και να λεηλατήσουν… θυμίζοντας σε εμάς τους Έλληνες τα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008, που η Αθήνα σχεδόν κάηκε μετά το οργανωμένο σχέδιο μέρους της Αριστεράς, που λίγο αργότερα – ως επιβράβευση για το κατόρθωμά της, έγινε κυβέρνηση καταστρέφοντας στο διάβα της ότι γλύτωσε από τις καταστροφές και τους εμπρησμούς! Ήταν η “Νύχτα την Κρυστάλλων” ή αλλιώς η “Reichskristallnacht” με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ και των αναρχοαυτόνομων συνιστωσών που τον αποτελούν!

Βλέπετε δεν έχουν μόνο οι ναζί το δικαίωμα σε ακραία έκτροπα! Στη Γαλλία το μίσος των κουκουλοφόρων είναι τόσο μεγάλο, που εισέβαλαν σε οπλοπωλείο κλέβοντας όπλα και πυρομαχικά…

Ενώ λοιπόν στη Γαλλία έχουμε βίαιες ταραχές και συγκρούσεις κυρίως αλλοδαπών μεταναστών με την αστυνομία, η φωτιά που άναψε εκεί, εξαπλώνεται στο Βέλγιο με μεγάλη πιθανότητα να μπει στην Ολλανδία και τη Γερμανία  -όλα καλά δηλαδή… ταραχές με αλλόθρησκους που θέλουν να… μας ενσωματώσουν… παντού σε όλη την Ευρώπη, ακροαριστερούς και ακροδεξιούς, με τους τελευταίους να βγαίνουν στους δρόμους για να πάρουν τα ηνία της άναρχης βίας από τους πρώτους!

Η ψευτοαριστερά της λαμογιάς και των λεηλασιών στο όνομα… της Δημοκρατίας, αντεπιτίθεται όντας διατεθειμένη να συνεργαστεί ακόμα και με τον διάβολο, προκειμένου να συνεχίσει να έχει κάποιο έστω αμυδρό λόγο ύπαρξης!

Τελικά σκούρα φαίνεται πως είναι τα πράγματα μέσα στο κατακαλόκαιρο, αν οι ταραχές συνεχιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα… διότι όπως είχε πριν δύο χρόνια προειδοποιηθεί ο Εμμάνουελ Μακρόν από ανώτατους αξιωματικούς του στρατού…  πως αν οι εικόνες χάους δεν εκλείψουν άμεσα, μια σπίθα μόνο, θα είναι αρκετή για να οδηγηθεί η Γαλλία σε έναν σκληρό εμφύλιο με απρόβλεπτες συνέπειες  -σε μία μάχη των πόλεων δηλαδή με κρυμμένους εχθρούς, και δυστυχώς, όπως φαίνεται, κάποιοι εγκληματίες ανακάλυψαν τη σπίθα αυτή…  στο πρόσωπο του εκλιπόντος Αλγερινού μετανάστη!

Η Γαλλία καίγεται από άκρη εις άκρη, ενώ στις μεγάλες πόλεις επικρατεί βίαιη αναρχία και πλιάτσικο, με όλα τα καλούδια της εγκληματικής παραβατικότητας!!!

Παρ’ ότι τίποτα δεν δικαιολογεί τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου για τροχαίες παραβάσεις, εν τούτοις πρέπει να λάβουμε υπ’ όψη την ακραία πολλές φορές παραβατικότητα ειδικά πολλών αραβόφωνων νεαρών, που δεν υπολογίζουν τίποτε προκειμένου να κάνουν αυτό που θέλουν!

Μήπως δεν είναι γεγονός, πως στην πλειονότητά τους οι αλλοδαποί οδηγοί μεταφοράς λαθρομεταναστών στη χώρα μας, δεν σταματούν σε κανένα σήμα των αστυνομικών και οδηγώντας εγκληματικά προσπαθούν να ξεφύγουν… για να πληρωθούν από τα κυκλώματα που τους στρατολογούν; Μήπως δεν είναι γεγονός, πως… οι αλλοδαποί ανήλικοι αυτοί οδηγούν κλεμμένα αυτοκίνητα και στερούνται δίπλωμα οδήγησης; Μήπως δεν είναι γεγονός πως φέρνουν σε κίνδυνο ζωής και… το φορτίο τους που αποτελείται από ανθρώπινες ζωές και ανυποψίαστους συμπατριώτες μας, που θα έχουν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο τους, ή μήπως δεν είναι αλήθεια πως επιχειρούν πολλές φορές να εμβολίσουν τα αστυνομικά οχήματα η να προκαλέσουν τον τραυματισμό ή ακόμα και τον  θάνατο των αστυνομικών;

Δεν ισχύουν τελικά για όλους οι όροι Δημοκρατία, Ευημερία και Ασφάλεια, παρά μόνο για τους λαθραίους που μπήκαν στη χώρα μας με το έτσι θέλω;;

Η κυβέρνηση και ειδικά ο Νότης Μηταράκης πρέπει να είναι υποψιασμένοι και σε εγρήγορση, διότι η σπίθα μεταφέρεται γρήγορα καλύπτοντας με ταχύτητα μεγάλες αποστάσεις και δυστυχώς στη χώρα μας υπάρχει προσάναμμα σπαρμένο παντού και εύκολα τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν!

Όλα μπορεί να ξεκινήσουν από μια διαδήλωση με έκτροπα, πχ μπροστά από την Πρεσβεια της Γαλλίας, όπου με τη συνδρομή μπαχαλάκηδων και αλληλέγγυων που θα αποβλέπουν σε κάποιο θάνατο, θα δημιουργηθεί χάος με εμπρησμούς και λεηλασίες στην Αθήνα, που θα μεταφερθεί γρήγορα και σε άλλες πόλεις! Αν δεν προσέξουμε, αυτό θα έχουμε και εδώ!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως απηχώντας τις διαδηλώσεις και τις   βίαιες ταραχές που μαίνονται στη Γαλλία, ένα μεγάλο τσούρμο αραβόφωνων νεαρών συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Λωζάνης στην ήσυχη Ελβετία ακολουθώντας “εκκλήσεις για δράση” σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και οι οποίοι επιδόθηκαν σε καταστροφές όπως:  εμπρησμοί αυτοκινήτων και λεηλασίες εμπορικών καταστημάτων.

Εγώ τα είπα…  προειδοποιώντας για αυτά που πιθανόν να μας συμβούν και εδώ στη χώρα μας! Η επίσημη Πολιτεία η ΕΥΠ και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας των Πολιτών πρέπει να κάνουν το καθήκον τους, με την προστασία των Ελλήνων πολιτών να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα τους! Στο κάτω κάτω, οι Έλληνες πολίτες είναι εκείνοι που με την ψήφο τους… τους θρόνιασαν στις καρέκλες… εκεί που τώρα στρογγυλοκάθονται τα οπίσθιά τους!

Σχετικά Άρθρα

“Σχολικός εκφοβισμός και παιδική εγκληματικότητα!” Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Ε!… δεν τρέχει και τίποτα: κάτι πιτσιρικάδες πλάκωσαν στο...

«Τελικά, το αγκάθι θα γίνει τριαντάφυλλο;» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τα τελευταία 40...

«Οι ψυχές ζητούν δικαίωση, ενώ η αλήθεια μπαζώνεται» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ναι, το τραγικό συμβάν με τις δεκάδες θύματα  -αθώες...

«Η Πανδημία που βιώσαμε ήταν μόνον η αρχή!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Η παγκόσμια κοινότητα ήταν, είναι και συνεχίζει να παραμένει...

«Λεωφόρος Δικαιοσύνης, αριθμός 57» Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Οι άνθρωποι που έχασαν τα παιδιά τους κύριοι υψηλά...

Τελευταία Άρθρα

spot_img