16.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΑπόψειςΗ λογική λέει ¨Χαμάς¨  για το έγκλημα πολέμου στο νοσοκομείο

Η λογική λέει ¨Χαμάς¨  για το έγκλημα πολέμου στο νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Του Βάιου Σύρρου

Βλέποντας το βίντεο από την νυχτερινή δολοφονική επίθεση με ρουκέτα στο νοσοκομείο στη Γάζα, (με την επιφύλαξη βέβαια για το εάν το βίντεο αυτό είναι πράγματι από τη συγκεκριμένη επίθεση), βγαίνει ένα βασικό λογικό συμπέρασμα που δεν χωράει καμία αμφιβολία. Αυτός που κρατούσε το κινητό με την κάμερα ενεργοποιημένη, αυτός που αμέσως μετά την εκκωφαντική έκρηξη ακούγεται να επικαλείται τον Αλάχ, το ήξερε για την επίθεση και περίμενε να συμβεί.  Εδώ δεν έγινε τίποτα τυχαία. Να πεις ότι υπήρχαν και είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες εκρήξεις από αεροπορικό βομβαρδισμό, να σου πω κι εγώ ότι πράγματι, άνοιξε ο ανθρωπάκος το κινητό του και περίμενε μπας και καταγράψει τυχαία μια από τις επόμενες ρουκέτες. Όμως εδώ, σ’ αυτό το στυγερό έγκλημα πολέμου, μια και μοναδική ρουκέτα έπεσε κι αυτή είχε στόχο και πέτυχε το νοσοκομείο. Εδώ λοιπόν η λογική σειρά είναι, βλέπεις τυχαία τη λάμψη, ακούς την έκρηξη, σαστίζεις για μερικά δευτερόλεπτα και αμέσως μετά ανοίγεις την κάμερα του κινητού και καταγράφεις ότι προλάβεις. Δεν είναι λογικό μέσα στο μαύρο σκοτάδι να καταγράφεις με την κάμερα του κινητού την περιοχή του νοσοκομείου και όλως τυχαίως να πέφτει η ρουκέτα!

Δεν γίνεται αυτό, αυτά τα ¨τυχαία¨ δεν γίνονται πουθενά, δεν κολλάει όλο αυτό στην κοινή λογική.

Και το δεύτερο βασικό – λογικό ερώτημα είναι, ποιος θα είχε πραγματικό όφελος από μια τέτοια δολοφονική ενέργεια; Ποιος θα είχε όφελος να καταγράψει την επίθεση για να ξεσηκώσει τα ήδη εξαγριωμένα πλήθη των φανατικών ισλαμιστών ανά τον κόσμο;

Ποιος θα είχε όφελος από την ακύρωση της τετραμερής συνόδου;  

Νομίζω αυτός που έδωσε την εντολή στους δολοφόνους της Χαμάς να εισβάλουν στο Ισραήλ και να προκαλέσουν με τη σφαγή αμάχων την λογική αντίδραση του. Κάποιοι έχουν βαλθεί να αιματοκυλίσουν τον πλανήτη και δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά σ’ αυτό.

Σχετικά Άρθρα

“Σχολικός εκφοβισμός και παιδική εγκληματικότητα!” Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Ε!… δεν τρέχει και τίποτα: κάτι πιτσιρικάδες πλάκωσαν στο...

«Τελικά, το αγκάθι θα γίνει τριαντάφυλλο;» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τα τελευταία 40...

«Οι ψυχές ζητούν δικαίωση, ενώ η αλήθεια μπαζώνεται» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ναι, το τραγικό συμβάν με τις δεκάδες θύματα  -αθώες...

«Η Πανδημία που βιώσαμε ήταν μόνον η αρχή!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Η παγκόσμια κοινότητα ήταν, είναι και συνεχίζει να παραμένει...

«Λεωφόρος Δικαιοσύνης, αριθμός 57» Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Οι άνθρωποι που έχασαν τα παιδιά τους κύριοι υψηλά...

Τελευταία Άρθρα

spot_img