16.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΜε πολύ κέφι, χορό και τραγούδι η κοπή της πίτας από το...

Με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι η κοπή της πίτας από το Σύλλογο Ηπειρωτών Κορωπίου

Ημερομηνία:

Σε ευχάριστο κλίμα, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου διοργάνωσε  εκδήλωση το Σάββατο 20/1/2024  και έκοψε την πίτα του Συλλόγου στο κτήμα «ΒΕΛΛΗ», παρουσία 270 ατόμων περίπου. Την διασκέδαση του κοινού ανέλαβε με ιδιαίτερη επιτυχία η παραδοσιακή ζυγιά του Ηλία Πλαστήρα, με συμμετοχή στο τραγούδι  της Ρίτσας Ποζιού.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, το κέφι και τα χαμόγελα ξεχείλιζαν και η γεμάτη πίστα δεν άδειασε για παραπάνω από 6 ώρες.

Ιδιαίτερα όμορφη στιγμή η έναρξη της βραδιάς με τη παρουσία του παιδικού μας χορευτικού, υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου τους, Μαρούλη Άννας, το οποίο  μας ευχήθηκε με ιδιαίτερο τρόπο για το έτος 2024, αλλά και μας ταξίδεψε στις περιοχές της Ηπείρου και της υπόλοιπης Ελλάδας, μέσα από τους χορούς που μας παρουσιάσανε.

Αξίζουν θερμές ευχαριστίες στους γονείς του παιδικού χορευτικού μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους για την εκμάθηση των παραδοσιακών χορών της Ηπείρου αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 270 άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν ο Δήμαρχος Κρωπίας κος Κιούσης Δημήτριος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κρωπίας κος Γρίβας Θεόδωρος, κος Ντούνης Ανδρέας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Αδάμ, Εύη Γιαρκιά, Σπύρος Λάμπρου, Μαρία Πιτσάκη  και Χριστίνα Ροϊνά. Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης  του Δήμου Κρωπίας κος Αλευρέας Μιχάλης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω επεγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά παρευρέθησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Μίχας, Κώστας Δήμου και Στέλιος Μερτίκας.  Επίσης, παρευρέθει και η Κα Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδη, 1η επιλαχούσα στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογες στην αν. Αττική.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν με ιδιαίτερη δυναμική παρουσία στο γλέντι  οι συλλογοι : Λαογραφικός Όμιλος “Δήλιος Απόλλων” Πόρτο Ράφτη , Χορευτικό Αγίας Μαρίνας & Κιτσιου και το Χορευτικό & Καλλιτεχνικό Εργαστήρι οι «Κύκλες» , τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη τους.

Ο Πρόεδρος κος Γκιάτας Χρήστος ευχαρίστησε θερμά τον Αναστάσιο Βέλλη για την φιλοξενία του και την χορηγία του χώρου(Κτήμα «Βέλλη») , τον Αντιδήμαρχο κο Γρίβα Θεόδωρο για την συνεχή στήριξη που παρέχει στον σύλλογο, τους χορηγούς – με ειδική μνεία στην ΑΙΓΑΙΑΣ ΑΜΚΕ και τον κο Μαρτίνο Αθανάσιο , τα μέλη του Δ.Σ. Βέτα Δωρούση, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Οικονόμου Νίνα, Τσιόστα Σοφία, Γρίβα Αντιγόνη, Κώστα Λάϊο και Κώστα Τόκη,  αλλά και τους αφανείς ήρωες, τους εθελοντές του συλλόγου μας.

 

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου σας εύχεται χρόνια καλά, πολλά και ευλογημένα. Υγεία και αγάπη σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img