15.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήTop StoryΕΚΤΑΚΤΟ - Εμπρηστή αναζητά η ειδική ομάδα δίωξης του Πυροσβεστικού Σώματος, για...

ΕΚΤΑΚΤΟ – Εμπρηστή αναζητά η ειδική ομάδα δίωξης του Πυροσβεστικού Σώματος, για την μεγάλη πυρκαγιά που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Κύμη Ευβοίας.

Ημερομηνία:

Η πυρκαγιά πήρε μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση, στην περιοχή Γαία, στην Κύμη Ευβοίας. Η συνθήκες είναι ιδιαίτερα δύσκολες καθώς υπάρχει δυνατός αέρας και το μέτωπο της φωτιάς επεκτάθηκε ραγδαία σε αγροτοδασική έκταση, γεγονός που δυσκολεύει ιδιαίτερα την πρόσβαση των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων. Ήδη στην περιοχή επιχειρούν 9 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα, ενώ με εντολή του αρχηγείου της πυροσβεστικής, ενισχύονται συνεχώς οι δυνάμεις πυρόσβεσης. Στην περιοχή αυτή την ώρα επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα, με συνδρομή δεκάδων εθελοντών. Γίνεται τεράστια προσπάθεια να ανακοπεί το πύρινο μέτωπο πριν πέσει το σκοτάδι και αναγκαστούν τα εναέρια μέσα να αποσυρθούν. Στην περιοχή πηγαίνει κλιμάκιο της δίωξης εγκλημάτων εμπρησμού καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες  πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά.  

Σχετικά Άρθρα

Στο Κορωπί ο Υπ. Επικρατείας Μάκης Βορίδης, για υποστελέχωση – έλλειψη πόρων – μόλυνση αεροδρομίου – εγκληματικότητα – αποψιλώσεις

https://www.youtube.com/watch?v=UJfLwO5BNIA Ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτριο Κιούση και...

Εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητών και Συλλόγων στη ¨Γιορτή Αθλητισμού¨ στο Κορωπί

https://www.youtube.com/watch?v=2GA7L79XQ3s Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή αθλητών στην μεγάλη γιορτή που...

Άλογα Υμηττού: Δρομολογείται λύση από Δ. Κρωπίας – Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και “Help Horses Ymittos”

Καθοριστικό βήμα για την δρομολόγηση ουσιαστικής όσο και οριστικής...

Τελευταία Άρθρα

spot_img